خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
خانه / مقالات ✍️ / کسب و کار اینترنتی / سایت “بسپار”؛ فرآیند تولید سنگ مصنوعی

سایت “بسپار”؛ فرآیند تولید سنگ مصنوعی

امروزه از سنگ مصنوعی در طراحی دکوراسیون داخلی و یا برای زیباسازی نمای بیرونی یا داخلی بخشی از ساختمان استفاده می‌شود. به دلیل آن که در تولید سنگ مصنوعی طرح‌های مختلفی استفاده می‌شود بنابراین دست شما برای انتخاب سنگ‌های مصنوعی مختلف که بیشتر کاربرد زینتی دارند باز خواهد بود. ما در این مطلب به فرایند تولید سنگ مصنوعی پرداخته و به موارد مختلف استفاده از آن اشاره خواهیم کرد. در انتها نیز سایت بسپار را به عنوان یکی از رسانه‌های تخصصی در زمینه صنعت ساختمان و هر آن چه که در این حوزه به آن مرتبط می‌شود معرفی خواهیم کرد که می‌توانید مطالب تخصصی ساختمان را در این رسانه بخوانید و یا تبلیغات مربوط به کسب و کار خود را در رسانه بسپار درج نمایید.

سنگ مصنوعی چیست؟

سنگ مصنوعی یا Artificial stone محصولی است که به صورت مصنوعی تولید می‌شود و طبیعتا از نظر ساختار با سنگ‌های طبیعی متفاوت است. اما در حال حاضر این نوع سنگ‌ها علاوه بر طرح‌های متنوعی که نسبت به سنگ‌های واقعی دارند، از مقاومت بسیار خوبی هم برخوردارند و می‌توانید از آن‌ها در بیشتر قسمت‌های ساختمان استفاده نمایید. در تولید سنگ مصنوعی از سنگ طبیعی به اضافه مواد دیگری همچون سیمان و افزودنی‌های پلیمری استفاده می‌شود به همین دلیل است که سنگ‌های مصنوعی در هر ابعادی که باشند نسبت به سنگ‌های طبیعی کمتر است و به همین دلیل نصب آن‌ها هم ساده‌تر صورت می‌گیرد.

فرآیند تولید سنگ مصنوعی چگونه است؟

همان طور که پیشتر اشاره کردیم اصلی‎ترین مواد در تولید سنگ مصنوعی سیمان است که با اگرگات سنگ‎های طبیعی و همچنین خاک سبک ترکیب می‎شود و برای رنگ دادن به آن نیز از رنگ دانه‎های اکسید آهن استفاده می‎شود. پس از اینکه مواد با یکدیگر آمیخته شدند داخل قالب‌هایی که با ابعاد مختلف طراحی شده‌اند، ریخته می‌شوند و پس از اینکه شکل گرفته و از قالب جدا می‌شوند ظاهری کاملا شبیه به سنگ‎های طبیعی پیدا خواهند کرد، مضاف بر اینکه ساخت این نوع سنگ ارزان تر تمام شده و طبیعتا از نظر قیمت هم ارزان‌تر خواهد بود و نصب و استفاده ساده‌تری خواهد داشت.

اما یک نکته در انتخاب و استفاده از موادی که برای تولید سنگ مصنوعی استفاده می‌شود، وجود دارد. بسته به اینکه قرار است سنگ مصنوعی در نما یا کف ساختمان و حیاط خانه و .. مورد استفاده قرار گیرد، ترکیبات آن می‌تواند کمی متفاوت باشد. بنابراین از جمله سنگ‌های مصنوعی موجود در بازار می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد.

انواع سنگ مصنوعی

  • سنگ‌های مرمریتی: در تولید این نوع از سنگ‌ها از خرده‌های سنگ مرمر و سایر سنگ‌های آهکی استفاده شده است.
  • سنگ‌های گرانیتی: کوارتز، کوارتزیت، سیلیکا، گرانیت، پروفیری و دیگر سنگ‌های سیلیکاته جزء سنگ مصنوعی گرانیتی به شمار می‌آیند.

علاوه بر این‌ها از مواد سنگی دیگری شامل اسلیت، دولومیت، سرپانتین و… نیز می‌توان در تولید سنگ مصنوعی استفاده کرد.

فرایند تولید سنگ مصنوعی چگونه است؟

موادی که در تولید سنگ مصنوعی دخالت دارند، عموما در داخل قالب‌هایی که برای این منظور طراحی شده است فشرده می‌شوند و با قرار گیری در حالت خلا و تحت لرزش و ویبره‌ای که قرار می‌گیرند به خوبی درون قالب شکل گرفته و سنگ مصنوعی با کیفیت بالایی تولید می‌شود، همچنین نکته دیگری که در فرایند تولید سنگ مصنوعی در نظر گرفته می‌شود، می‌تواند ابعاد و یا ضخامت‌های متنوعی را به سنگ ببخشد و یا این سنگ‌ها پس از خارج شدن از قالب بریده شوند و به اندازه‌های گوناگون درآیند و شکل داده شوند.

از سنگ مصنوعی در چه مکان‌هایی می‌توان استفاده کرد؟

از سنگ مصنوعی با توجه به موادی که در تولید آن به کار رفته می‌توان در مکان‌های مختلفی استفاده کرد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

  • به عنوان کفپوش و موزاییک‌های آنتیک و رنگی
  • به عنوان سنگ نماها، دیوارهای دکوراتیو
  • ستون‌های سنگی
  • برای زیباسازی شهر و ساخت گلدان و فضای سبز
  • سنگ پله و زیرپله
  • سنگ کابینت و اوپن
  • ساخت سینک ظرفشویی گرانیتی، مرمریتی
  • روشوئی سرویس بهداشتی و زیردوشی
  • سنگ‌های نما رومی، ساخت مجسمه‌ها و ستون‌های سنگی

سنگ مصنوعی چه ویژگی‌هایی دارد؟

طبیعتا هر محصولی می‌تواند با توجه به استفاده‌ای که از آن می شود، مزایا و معایبی داشته باشد. سنگ مصنوعی نیز از این قائده مستثنی نیست و از مزایای استفاده از آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • چنانچه کثیف شوند و یا لکه‌ای روی آن‌ها بیفتد با استفاده از مواد پاک کننده معمولی می‌توان آن‌ها را تمیز نمود.
  • گرد و خاک زیادی را به خود جذب نمی‌کنند
  • در برابر ضربه بسیار مقاومند و چنانچه دچار خط و خشی شوند می‌توان با استفاده از پودر سنگ خراش‌های به وجود آمده را برطرف کرد.
  • سنگ مصنوعی در برابر گرما و حرارت مقاومت بالایی دارد ولی بهتر است از قرارگیری اشیا داغ به صورت مستقیم روی آن‌ها جلوگیری کرد. البته برخی از سنگ‌های مصنوعی هم تولید شده‌اند که در برابر آتش مقاومند.
  • قرار گرفتن مواد غذائی در مجاورت با آن‌ها، آسیبی به مواد غذایی نمی‌زند.
  • امکان ایجاد منافذ و شیار داخل آن‌ها برای عبور لوله، سیم برق و غیره وجود دارد.
  • استفاده از سنگ مصنوعی نسبت به سنگ طبیعی به صرفه‌تر است.
  • نگهداری از آن‌ها نیاز به روش خاصی ندارد.

اما از جمله معایب سنگ مصنوعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد که لازم است هنگام انتخاب این محصول برای مکانی که در نظر دارید دقت و توجه بیشتری نمایید.

  • در برابر مواد اسیدی و دمای بالا، ضربه شدید و فشار مقاومت بالایی ندارند.
  • برای تغییر شکل و چسباندن آن‌ها لازم است از روش‌های مخصوصی استفاده شود.

سایت بسپار مرجعی برای تازه‌های صنعت ساختمان

اگر در هر یک از صنایع مختلف که با صنعت ساختمان و املاک در ارتباط است، فعالیت دارید، سایت بسپار به آدرس الکترونیکی https://www.bespar.net/  یکی از مرجع‌های معتبر در این حوزه به شمار می‌آید که می‌توانید آگهی‌ها، تبلیغات و شرح مصالح و ابزارهای تولیدی خود را برای درج به این مجموعه بسپارید. رسانه بسپار به شما کمک می‌کند تا بتوانید با خرید رپورتاژ آگهی و ثبت آگهی‌های ساختمانی، تبلیغات و بازاریابی اینترنتی خود در زمینه‌های مختلفی همچون دکوراسیون داخلی، مواد و مصالح ساختمانی گوناگون مانند سنگ مصنوعی و ..و خرید و استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات ساختمانی، کسب و کار خود را معرفی کرده و فروش خود را افزایش دهید.

منبع: سایت بسپار

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *