خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
خانه / مقالات ✍️ / آموزش سئو / آموزش سئو تصویر (بهینه سازی تصاویر)

آموزش سئو تصویر (بهینه سازی تصاویر)

در این ویدیو خیلی سریع به شما آموزش سئو تصویر رو توضیح دادیم که خیلی راحت میتونید تصاویر سایتتون رو سئو کنید و واقعا اصلا کار سختی نیست که اجباریه همه شما دوستان عزیز این نکات رو رعایت کنید.

آموزش سئو تصویر

ویدیو در آخر همین مطلب قرار دارد

اول ویدیو رو ببینید و بعد متن مطلب رو بخونید

آموزش سئو تصویر

خب در ویدیو ما آموزش سئو تصویر رو یاد دادیم و قصد داریم یک بار دیگه فعلا اون رو با هم مرور کنیم که چه عواملی توی سئو تصویر نقش داشتن و چطوری به بهترین شکل از این عوامل برای بهبود آن استفاده کنیم.

1. از عکس های کم حجم و با کیفیت استفاده کنید

همونطور که گفته بودیم حجم تصاویر شما خیلی اهمیت داره و هرچقدر تصویر شما حجم کمتری داشته باشه بهتره البته به شرطی که کیفیت عکس خوب یا خیلی خوب باشه! مگرنه شما می توانید به راحتی حجم عکس هایتان را تا 5 کیلوبایت برسانید اما با کیفیت فوق العاده افتضاح! پس نکته مهم این بود که باید کیفیت عکس شما کم باشه.

همونطور که توی ویدیو گفتیم بهتره از عکس های فلت (Flat) یا صاف استفاده کنید که خیلی خوب کم حجم میشن یا اینکه از عکسی استفاده کنید که پس زمینه یک رنگ داشته باشه و سه بعدی نباشه! این نوع عکس ها هم کم حجم هستن و اگر اون هارو با طول 999 ذخیره کنید حجمشون فقط 50 کیلوبایت میشه که خیلی عالیه.

2. از فرمت JPG برای ذخیره عکس ها استفاده کنید

اگر سایز عکستون رو در طول 850 به بالا ذخیره کنید معمولا با فرمت JPG صدمه زیادی نمیبینه و زیاد بی کیفیت نمیشه. درسته که فرمت PNG خیلی با کیفیت و عالیه اما باید اونطرف قضیه رو هم ببینید! فرمت PNG خیلی پر حجمه و حتی یک عکس با این فرمت که طول 999 داشته باشه میتونه حجمش 500 کیلوبایت هم باشه که فوق العاده افتضاحهه. بنابرین حتما با فرمت درست تصاویرتون رو ذخیره کنید.

3. با سایت کم حجم کردن عکس آنلاین, حجم تصاویر رو کمتر کنید

در این رابطه ما یک مطلب نوشتیم که از چه سایت هایی استفاده کنید و پیشنهاد میکنم حتما اون مطلب رو ببینید و با سایت های سریع و آنلاین کم حجم سازی تصاویر آشنا بشید تا خیلی راحت بتونید بدون افت کیفیت تصاویر اون هارو کم حجم کنید که هم گوگل راضی باشه و هم مخاطبتون.

4. نام تصاویر را حتما تغییر دهید

وقتی تصویر رو توی کامپیوتر یا لپ تاپتون ذخیره کردید حتما نام اون رو تغییر بدید تا کپی حساب نشه چون حتی توی بعضی از نام های تصاویر آدرس سایت طرف زده شده که اگر اون رو پاک نکنید نشانه غیرحرفه ای بودن شماست (البته منظورمان آدرس سایت در نام تصویر است نه در داخل تصویر!).

5. خصوصیت ALT را مرتبط با تصویر بزنید

این مورد رو هم گفته بودیم که خیلی مهمه شما در این باره طبق سئوی کلاه سفید عمل کنید نه کلاه سیاه! یعنی اینکه خصوصیت ALT رو برای همه تصاویر بی ربط نزنید که معمولا در هر مقاله ای چند تصویری پیدا میشه که نام ALT اون با بقیه فرق داره که درستش هم همینه! التبه هرچند که توی این مورد نباید زیاد روی کنید و عکس های بی ربط بزنید.

توی ویدیو یه مثال ساده زدیم. مثلا فرض کنید عنوان مطلب شما اینه “معرفی حیوانات خانگی محبوب” خب الان تصویر اصلی شما که بالا مطلب قرار میگیره باید عکس چند حیوان محبوب کنار هم باشه و بعد میتونید زیر اون کلمه کلیدی خودتون که معرفی حیوانات خانگی هست رو بنویسید یا اصلا بنویسید حیوانات خانگی و… . اما در داخل مطلب اگر عکس یک گربه گذاشتید باید حتما ALT اون رو گربه بزنید نه اینکه بازم بنویسید حیوانات خانگی! درواقع سئوی کلاه سفید یعنی اینکه ما طبق قوانین عمل کنیم و هدفمان فریب دادن موتور های جستجوگر نباشد.

آموزش سئو تصویر در وردپرس

در ویدیو ما تصویر خود را با وردپرس سئو کردیم اما خب پایه و ریشه سئو تصویر همین نکاتی می باشد که در ویدیو گفتیم اما چند نکته دیگه هم در این مورد وجود داره که قصد داریم یه اشاره به این نکات داشته باشیم.

1. تصویر حتما رسپانسیو باشه

خب این بستگی به قالب شما داره و اگر قالبتون رسپانسیو باشه معمولا تصاویر رو هم رسپانسیو (واکنشگرا) نشون میده اما اگر سایت شما اینطوری نیست کافیه که توی گوگل سرچ کنید “کد رسپانسیو کردن تصاویر سایت” و به همین راحتی کد رو قرار بدید تا مشکل برطرف بشه.

2. متن جایگزین VS توضیحات تصویر

خیلی از دوستان متاسفانه هنوز فرق اصلی متن جایگزین و توضیحات تصویر رو نمیدونند و باید بگم که متن جایگزین همون ALT هست که داشتیم راجب اون حرف می زدیم و باید حتما نوشته بشه اون هم به شکل درست. چونکه اگر اون مطلب ما رتبه بگیره و کسی ALT تصویر ما رو سرچ کنه و به بخش تصاویر گوگل بره, تصویر ما در بالای تصاویر دیگه قرار میگیره.

متن جایگزین رو وقتی که بزنید توی صفحه نشون داده نمیشه اما توضیحات یا عنوان تصویر نشون داده میشه که اجباری نیست و اگر توجه کرده باشید اکثر سایت ها در اکثر یا همه مطالبشون از عنوان یا توضیحات تصویر استفاده نمی کنند (مثل سایت ما) اما خب اگر میشه راجب تصویر توضیحی نوشت سعی کنید یک جمله راجب عکس توضیح بدید.

3. از تصاویر بی ربط استفاده نکنید

این هم خیلی مهمه که از اینکار استفاده نکنید حتی اگر یکمی ربط داشته باشه! چون گوگل ممکنه اون رو کاملا بی ربط حساب کنه. مثلا فرض کنید دارید راجب کسب و کار اینترنتی صحبت می کنید و در بخشی از مقاله قراره راجب یک کسب و کاری صحبت کنید که در حال فروش آنلاین کباب در ایرانه! خب نباید شما در این مطلب عکس چند سیخ کباب قرار بدید 🙂 بلکه بهترین حالت اینه عکس صفحه اون استارتاپ رو قرار بدید تا گوگل متوجه بشه شما دارید راجب یک کسب و کار یا استارتاپ صحبت می کنید که مرتبطه با مطلبتون.

4. متاتگ های OpenGraph و Twitter Card + نقشه تصاویر

خب این بحث یکمی طولانیه و حتی توی ویدیو هم راجب اون حرف نزدیم. بنابرین به زودی راجب همین نکته چهارم یک مقاله مینویسیم یا یک ویدیو میسازیم و لینک اون رو زیر همین قسمت قرار میدیم تا بتونید از این نکته هم استفاده کنید.

.

ویدیو آموزش سئو تصویر :

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *