خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
خانه / مقالات ✍️ / بررسی قطعات تشکیل دهنده یک پهپاد معمولی

بررسی قطعات تشکیل دهنده یک پهپاد معمولی

بررسی قطعات تشکیل دهنده یک پهپاد معمولی

تشریح نحوه ساخت یک پهپاد ساده می تواند برای افرادی که به تکنولوژی روز علاقه مندند، بسیار جذاب باشد. ما امروز می خواهیم به شرح و بررسی قطعاتی بپردازیم که به طور معمول در یک پهپاد ساده ایفای نقش می کنند. این مطلب یک آموزش تخصصی محسوب نمی شود اکما اطلاعات جامعی از قطعات سازنده در اختیار شما قرار خواهد داد.

بررسی قطعات تشکیل دهنده یک پهپاد معمولی

فریم اصلی پهپاد

اگر در حال آموزش برای ساخت یک پهپاد هستید باید بدانید فریم یا بدنه پهپاد، همان چهارچوبی ست که قرار است قطعات پهپاد بر روی آن متصل شده و آن را به پرواز درآورند. فریم پهپاد باید تا جایی که ممکن است سبک ولی مقاوم باشد.

قطعات را معمولا با پیچ بر روی فریم پهپاد متصل می کنند اما گاهی پی می آید که فریم پهپاد تهیه شده توسط شما توانایی نگهداری بعضی قطعات را نداشته باشد. در این هنگام خلاقیت به کمک سازنده می آید، تا جایی که حتی برخی با کش اقدام به بستن باتری های غیر استاندارد بر روی فریم پهپاد می کنند.

موتور پهپاد

موتورهای پهپاد

برای ساخت پهپاد، موتور ها قلب تپنده هستند. این موتور ها با چرخیدن پر سرعت خود و ایجاد جریان هوا بر زیر فریم، آن را به سمت بالا هدایت می کنند. در پهپاد های قدرتمند، موتور های براشلس مورد استفاده قرار می گیرند که بسیاری اوقات ممکن است قدرت بیش از حد آن ها باعث ایجاد خسارت برای سازنده شود.

ملخک ها یا همان پروانه ها بر روی موتور ها قرار می گیرند. این پروانه ها بسیار سبک وزن اما با دوام هستند و در شکل بسیار خاصی طراحی شده اند. در صورت برخورد این پروانه ها با سطح پوست، امکان ایجاد جراحت وجود دارد. پس تحت هر شرایطی باید از پروانه در حال چرخش پهپاد دوری کرد.

کنترل کننده سرعت الکترونیکی پهپاد (اسپید کنترلر)

به کنترل کننده سرعت پرواز به طور مخفف ESCs می گویند. این کلمه مخففی برای Electronic Speed Controllers است. وظیفه این قطعه تنظیم سرعت موتورهاست.

یک کنترل کننده سرعت، اطلاعات را از کنترل کننده پرواز (توضیح جلوتر) دریافت می کند و در نهایت این اطلاعات را به “جریان الکتریکی بیشتر یا کمتر” برای موتور ها تبدیل می کند.

کنترل کننده پرواز (فلایت کنترلر)

این واحد از اجزای یک پهپاد، مانند مغز برای یک انسان، وظیفه تنظیم عملکرد را بر عهده دارد. همان طور که سی پی یو، گران ترین عضو یک سیستم محاسبه گر مانند کامپیوتر و موبایل است، فلایت کنترلر را می توان گران ترین عضو از مجموعه تشکیل دهنده یک پهپاد دانست.

کنترل کننده رادیویی پهپاد

پهپاد ساخته شده را معمولا با دسته های کنترل کننده رادیویی، هدایت می کنند. برخی از این کنترل کننده ها دارای فرستنده هایی با برد کیلومتری هستند و می توانند پهپاد را از نقاط بسیار دور تحت کنترل در بیاورند. کنترلر با قطعه ترانسمیتر قرار گرفته روی بدنه پهپاد ارتباط برقرار می کند و پس از برقراری ارتباط، با تغییرات کوچک مکانیکی قادر است هدایت پرواز را بر عهده بگیرد.

دوربین و سایر لوازم جانبی یک پهپاد

اقلام دیگری نیز بر روی بدنه بسیاری از پهپاد ها دیده می شود. اگر پهپاد مورد نظر شما دارای دوربین باشد، می توانید دوربینی به صورت ثابت و یا متحرک با استفاده گیمبال بر روی بدنه پهپاد مشاهده کنید. حتی ممکن است در پهپاد های پیشرفته تر، سنسورهای مجاورتی برای تشخیص برخورد با اجسام یا زمین وجود داشته باشد که بای فرد کنترل کننده بسیار کارامد هستند.

پهپاد هایی امروزه تولید می شوند که به صورت گسترده در صنایع گوناگون مانند تصویر/نقشه برداری، کشاورزی، حمل و نقل و … مورد استفاده قرار می گیرند. در این پهپاد ها، بسته به نیاز و اقتضای اهداف، لوازم جانبی مختلفی بر روی بدنه آن ها نصب می شوند. به عنوان مثال مخزن های بزرگ سم و کود محلول بر روی پهپادهای سمپاشی کشاورزی قرار گرفته اند که توسط کشاورز پر شده و در نهایت بر روی گیاهان مختلف تخلیه هوایی می شوند.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *